söndag 31 augusti 2014

Jaktanlagsprov, Rallylydnad & Valpkurs T-kullen. Vilken söndag!


Vilken söndag, helt underbar. Fantastiska resultat och en underbart trevlig valpkurs för T-kullen.
Ann-Sophie Lundahl som bor i Norge har varit på Norskt jaktanlagsprov. Det var detbut för Ann-Sophie, hon har inte ens sett ett anlagsprov förut. Tränat hemma efter att ha läst reglerna och med lite förtydligande per telefon från mig, som inte heller har sett ett jaktanlagsprov. Trots detta så blir båda hundarna godkända på första försöket. Jag är djupt imponerad.  Från vänster "Qalle" (NOVCH SEVCH Mountjoy Quindred Qarl) Godkänd på Norska Jaktanlagsprov och till höger om stolt matte och förare "Sascha" (Mountjoy Relaxed Roxanne) Godkänd Norskt jaktanlagsprov och Apportpröve i begynnar klasse. STORT STORT GRATTIS Ann-Sophie! 
Isabell Åmark var på Rallylydnadstävling och blev 2:a i klassen med fantastiskt fina 96 poäng! Och och i första starten samma dag(dubbeltävling) så fick hon 77 poäng. Nu har "Aileen" (RLDN RLDF Mountjoy Rapid Rapunsel)  erövrat Rallylydansdiplom i Fortsättningsklass. med 4 godkända resultat. Ni är superduktiga. Stort Stort Grattis Isabell!         

T-kullens valpkurs från vänster "Terry", "Irma"(Trinity), Bilbo(Mountjoy Scallywag Sam- lekfarbror till kullen) "Tuva" (mamma till kullen), "Tuva" (Torrie), "Tracey", "Connor" (Tristan)

"Tracey"
"Tuva" (Torrie)
"Irma" (Trinity

Inga kommentarer: