lördag 30 maj 2015

Österbybruk utställning.

"Bilbo"
Idag for jag och Camilla Jannesson till Österbybruk med fyra hundar. Det var dags för "Tuva" att debutera i veteranklass. Det skulle bli regn under dagen men förmiddagen bjöd på strålande väder.

Först ut var "Bilbo" i unghundsklass hanar. Han vann sin klass och fick CK! Hurra vad bra! Sedan var det dags för brorsan "Kino" att starta i öppen klass och det gjorde han med den äran, han vann sin klass med CK! Hurra vad bra. Stort Grattis Magnhild Löfstedt.

Nu fick jag gå in i ringen med" Kino" och Camilla visade "Bilbo" i bästa hanhundsklass. Där blev de inte placerade utan 4 stycken championhanar kom före dem. Men "Bilbo" fick CERT och "Kino" fick reservCert!! Hurra vad bra. Helt otroligt! Det kom en liten tår i ögat.



Fort in med "Trudy" som startade i juniorklass tikar. Hon vann sin klass med CK! Jösses vad bra, helt otroligt!  
"Trudy" (RLDN Mountjoy Tainted Trudy)

"Peggy" stod näst på tur och hon vann sin klass med CK! Nu blev jag helt mållös, alla mina fyra uppfödningar hade nu vunnit sin klass med CK!

Sista hund från oss var Camillas underbara lilla "Tuva" som vann sin klass med CK!
"Tuva" (SEVCH Hi-Design's Special Edition) ägare Camilla Jannesson. Mor till "Trudy". Farmor till "Bilbo" & "Kino". Syster till "Peggy".


Nu fick vi anlita Emilie Ingelsson att visa "Peggy" jag tog "Tuva" och Camilla visade "Trudy". Vi fick springa några varv, Tuva blev placerad som 3:a och vi fick springa flera varv, stannade och Tuva placerades sist. Trudy åkte upp som 4:a vi fick springa igen och stopp. Nu åkte Trudy upp som 3:a och Peggy stod som 1:a. Så blev det. "Peggy" Bästa tik med CACIB och "Trudy" blev 3:a bästa tik med CERT! Tuva blev oplacerad, men hon var med och sprang om det länge! Hon är så fin! Stort Grattis Camilla.
"Trudy" (RLDN Mountjoy Tainted Trudy, Camilla och "Bilbo" (SEVCH SE JV-14 RLDN Mountjoy Scallywag Sam) 


Fort byta hundar för "Tuva" skulle tävla om bästa veteran och där blev hon slagen av "Winston" med Emilie. De blev sedan placerade som 2:a i stora ringen med alla andra veteraner denna dag. Stort Grattis "Winston" och Emilie. 

Fort byta igen för nu skulle "Peggy" tävla om BIR och BIM och där blev hon BIM, slagen av "Trudys" pappa Wall-E (CH Lordsett White Track Back To Linmoor). Han blev sedan BIG-3!  Stort Grattis Anneli Karlsson!

Sedan var det snabbt in med "Trudy" som ingick i pappa Wall-E avelsgrupp som vann med Hederspris. De gick in i stora finalringen och blev Bästa Avelsgrupp lördag! Stort Grattis till Anneli Karlsson till och Wall-E, fantastiskt!

Fort ut och hämta upp mina fyra Mountjoyhundar och vi blev bästa uppfödargrupp med Hederspris. I finalringen blev vi inte utplockade. Men jag är supernöjd ändå.
Mountjoys uppfödargrupp! från vänster "Kino" (SEVCH RLDN Mountjoy Scurry Simon), "Peggy" (SEU(u)CH SEVCH LP1LP2 RLDN RLDF RLDA RLDM Mountjoy Painted Peggy), Camilla Jannesson, "Trudy" (RLDN Mountjoy Tainted Trudy) och "Bilbo" (SEVCH SE JV-14 RLDN Mountjoy Scallywag Sam)

Som sista uppvisning så gick Camilla in och visade Lotta Simonssons schapendoe "Plupp". För Lotta kunde inte stanna kvar till finalerna. Camilla och "Plupp" blev 2:a i grupp 1 med säkert 25 hundar av alla olika BIR-vinnare i gupp 1. Stort Stort Grattis Lotta, detta var "Plupps" 3:e grupplacering och han är fortfarande junior!!!!

Stort stort tack till Camilla Jannesson, Emelie Ingelsson för hjälpen att visa mina hundar. And great thanks to Chris Stobbie for helping to show Kino in the breeders group. Stort tack alla för att ni gjorde detta till en oförglömlig dag. Min födelsedag kunde inte bli bättre!
Från vänster: Kino, Peggy, Trudy, Camilla, Tuva och Bilbo.

 

Inga kommentarer: