måndag 15 juni 2015

Utställning i Högbo.

Igår söndag den 14 juni for jag och Camilla iväg till Sandviken och Högbo Bruk för hundutställning. Veronica Forsberg mötte upp på utställningsplatsen. Vi satte snabbt upp vårt tält för regnet hängde i luften. Sedan hämtade vi hundarna och installerade oss snabbt och effektivt i vårt eget lilla krypin. Först ut var lilla "Gin" som blev bästa tikvalp 4-6 månader. Sedan blev det dags för bästa hanvalp att möta i "Gin" tävlan om bästa valp i den åldersgruppen och då tyckte domaren att hon vackrast! Härligt! Vid 15.00 började finaltävlingarna och då var det dags för "Gin" att tävla mot de andra BIR-valparna från grupp 8 alltså spaniel och retriever. Vi höll tummarna så de blev alldeles blå och det hjälpte för "Gin" blev  Best in Show valp 4-6 månader. Stort stort grattis Veronica och "Gin"
"Gin" (Mountjoy Unclouded Unity) ägare Veronica Forsberg. BIS-1 valp SSRK Högbo.

"Gin"


När vi hade installerat oss i tältet kollade vi i katalogen vilka hundar som var med och till min stora glädje upptäckte jag att Marie Larsson och "Iza" hade anmält sig. Marie och Iza blev 3:a i klassen. Mest på grund av att "Iza" blev så glad och uppspelt av att träffa andra springervalpar. Det blev mycket hopp och skutt. Men efter bedömningen tog vi lite bilder. Som ni ser så regnade det en del.   
"Iza" (Mountjoy Undeniable Udele) ägare Marie Larsson. 3:a valpklass 4-6 månader med HP  SSRK Högbo
"Iza"
"Iza"

Först ut av de vuxna var Bilbo som kom trea i sin klass med Excellent.
"Bilbo" (SEVCH SE JV-14 RLDN Mountjoy Scallywag Sam)

Sedan var det dags för Trudy. Det var 8 anmälda i hennes klass. Till slut stod hon som vinnare av juniorklass tikar med CK! Härligt! Jätteskoj!
"Trudy" (RLDN Mountjoy Tainted Trudy) 1:a Juniorklass med CK SSRK Högbo.

Sist ut var "Tuva" Camills fina och så fräscha veteran. Mamma till Trudy och farmor till "Bilbo". Tänk vilka fina valpar hon har lämnat. Hon vann sin klass med CK. Vid finaltävlingarna tävlade hon mot alla de andra veteranerna men tyvärr blev det ingen placering denna gång. Som hon showade! I våra ögon är hon en vinnare!
"Tuva" (SEVCH Hi-Design's Special Edition) ägare Camilla Jannesson.

Stort tack alla, som trots regnet gjorde detta till en jättetrevlig dag. Stort tack till Camilla och Veronica för trevligt sällskap, handling och fotografering. Stort tack till Marie för att du kom och visade Iza.

Inga kommentarer: