söndag 23 augusti 2015

Bilbo Svensk Utställningschampion!

Idag åkte Camilla Jannesson. Lee Pohl och Gunbritt Börjesson till Täby galoppbana för Stockholm Kennelklubbs utställning. Själv åkte jag och Magnhild Löfstedt till Långtora för Nybörjarprov A. "Peggy" (SEU(u)CH FINUCH SEVCH LP1 LP2 RLDN&F&A&M Mountjoy Painted Peggy) gjorde ett strålande arbete men tyvärr blev hon alldeles för ivrig på andra apporten, all stadga var helt plötsligt som bortblåst! Och då blir man inte godkänd. " Kino" (SEVCH RLDN Mountjoy Scurry Simon) jobbade på riktigt fint men även han hade glömt stadgan hemma. Men han är absolut på rätt väg i sitt arbete.

Bättre gick det i Täby. "Trudy" (RLDN Mountjoya Tainted Trudy) äg Lee Pohl blev tvåa i sin klass med Excellent. "Sadie" (Mountjoy Sophisticated Sadie) äg. Gunbritt Börjesson blev 3:a i sin klass med Excellent och "Tuva" (SEVCH Hi-Design's Special Edition) äg. Camilla Jannesson blev 2:a i sin klass med Excellent. Snyggt jobbat med så fina placeringar. 

Men som ni ser i rubriken så var det "Bilbos" (SEVCH SE JV-14 RLDN Mountjoy Scallywag Sam) dag idag. Han blev 1:a i öppen konkurrensen med CK, gick vidare till Bästa hanhundklass och blev Bästa Hane med CERT, Championat och sedan Bäst i motsatt kön. Åhh vilken lycka! Tänk att jag missade detta. Men jag är så glad att Camilla fick uppleva detta med "Bilbo". Hon har hela tiden trott på honom, matchat honom så fint. Vi har gjort så mycket skoj med honom. 

Stort stort tack Camilla! Stort tack Maja, Gunbritt och Lee för att ni ställde ut och gick på prov med era Mountjoy hundar idag. Stort tack till  Birgitta Thoresson kennel Hornötorpet som lät mig köpa "Bilbos" mor, fantastiska "Svea" (RLDN Hornötorpet Chocolate Dream).
Stort tack alla vänner på Facebook mm som har grattat mig idag. Det gör detta till en helt fantastisk upplevelse.

Här kommer an kavalkad med bilder på Bilbo - Liten blir stor.
 
"Bilbo" 7 veckor

"Bilbo" 7 veckor

"Bilbo" 3 månader
   
"Bilbo" på Stockholm Hundmässa 2014. Svensk Juniorvinnare 2014 och Cruftskvalificerad.
Camilla & "Bilbo på Crufts 4:a i sin klass Yearling.

Camilla & "Bilbo på Crufts.


Alfta och CERT nr 1.

Österbybruk CERT nr 2.
 
"Bilbo" på Club Show 4:a med CK i sin debut i öppen klass precis två år.
Extremt stolt matte med alla rosetter när han kom hem.

Fina rosetterna!

1 kommentar:

Anonym sa...

Stort grattis igen!! Finaste killen!!💝