lördag 19 december 2015

Stockholm Hundmässa - Årets sista hundutställning.

Stockholm hundmässa är årets sista hundutställning. Det är också den utställning där man möter nästan alla sina hundvänner. Året närmar sig sitt slut och julen knackar på dörren. Det är så underbart att träffa alla sina vänner, kramas och umgås lite. 
Stockholm Hundmässa är även ett eldorado för den hundintresserade. Försäljning, uppvisningar, lydnadsprov, agility, freestyle, rallylydnad, rasparad, rasklubbstorg, försäljning, juniorhandling, mjukishundsutställning, försäljning och en fantastisk show i finalringen där ingen möda har sparat för att få till en SHOW.
Kennel Mountjoy hade med fem deltagare och "Tuva".
Mycket fina framgångar under dagen, även om ingen gick i topp. Men med över 100 deltagande springer så blir man så glad när man få placeringar i de olika klasserna.
Tack Camilla Jannesson och Lee Pohl som var den sammanhållande länken för mina hundar eftersom jag jobbade. Tack till Veronica Forsberg, Lotta Hallin, Magnhild Löfstedt för att ni ställde ut era hundar.
Här kommer bilder tagna av Veronica, Lee och Camilla. Avelsgrupperna vet jag inte vem som har tagit bilderna.
"Kino" (SEVCH RLDN RLDF Mountjoy Scurry Simon) ägare Magnhild Löfstedt. Excellent 4:a ökl av 17 öppen klass hanar! 

"Kino"
"Molle" (Mountjoy Ticklish Timothy) ägare: Lotta Hallin. Excellent 3:a i unghundsklass.

"Molle"
"Trudy" (JEUW-15 RLDN Mountjoy Tainted Trudy) äg. Lee Pohl & Monika Jansson. Excellent och 3:a i unghundsklassen.

"Trudy"

"Trudy" springer fint trots att det var halt utan mattor. Skönt att höra att ledningen för utställningen har lyssnat på utställarna och har lovat att det ska finnas mattor till nästa år.
 
"Trudy" "Gin" (Mountjoy Unclouded Unity) ägare Veronica Forsberg fick Very Good. Hon är lite valpig ännu tyckte domaren. I övrigt en superfin kritik. Är man junior så har man tid att växa på sig.
 
"Peggy" (SEU(u)CH FIUCH SEVCH LP1 LP2 RLDN&F&A&M Mountjoy Painted Peggy). Excellent men oplacerad. Superhård konkurrens.

"Peggy" och Camilla har så fin kontakt. Kärlek!

"Tuva" (SEVCH Hi-Design's Special Edition) ägare Camilla Jannesson. 3:a i veteranklass med Excellent. Grattis Camilla & "Tuva"

"Tuva"
Kennel Mountjoys uppfödargrupp blev 3:a med HP! Jag är så stolt och glad!

Från vänster: Maja & "Kino", Lotta & "Molle", Lee & "Peggy" och Camilla & "Trudy" Tack för att ni visade min uppfödargrupp så fint.

Det magiska hände i Avelsklassen med pappa "Wall-E" (Lordsett White Track Back To Linmoor) ägare Anneli Karlsson. Tillsammans med sina fyra barn blev de bästa Avelsgrupp bland springer. Sedan fick de gå in i stora finalringen och tävla mot 19 grupper ur alla olika rasgrupper.

Det var olidligt spännande. De blev utplockade bland de sex bästa grupperna. Jösses vad spännande. Två grupper skickades ut. Och de kom 4:a! Helt enormt! Oj ojoj vad glada vi alla blev. Jag är så glad att fick möjlighet att få uppleva detta från ringside. Stort stort grattis Anneli och "Wall-E"

Till vänster står stolta pappa "Wall-E" sedan är det Josefin Hamilton med Goldmoore Hold The Line, Catharina Henriksson med Mountjoy Ticklish Timothy, Camilla Blomfeldt med Big Brazzel Bring It On och längst ut till höger Camilla Jannesson med Mountjoy Tainted Trudy.

Inga kommentarer: