torsdag 24 mars 2016

Crufts 2016 med Trudy.

Ann-Sophie och Truddis väntar.
Den 10 mars startade årets hundäventyr. Det var avfärd till Birmingham och världens största och finaste utställning, Crufts! Vi flög till London och tog tåget till Birmingham. "Trudy" åkte bil med Helene och David Björkman. Stort stort tack för att ni tog hand om henne så underbart bra Helene och David.
Allt flöt på bra. Men det blev en låång resa med 3 tågbyten innan vi var framme. Det var jag, Camilla Jannesson och Lee Pohl. När vi kom fram till hotellet möttes vi av en nybadad "Trudy" och en sprudlande glad Ann-Sophie Lindahl som hade tagit hand om "Truddis" till vi kom fram.

Maten är bra.


Truddis testar stolen.
Fredagen den 11 mars tog vi tåget till Crufts och väntan blev lång innan de var dags för "Truddeluttan" att äntra ringen. Hon var så fin och visades så fint av Camilla. Men föll konkurrensen var för stor. Ingen placering i år. Men vi var så glada att vara där.





Vi såg så många fina hundar, pratade med så många trevliga människor. och Truddis väckte stor uppmärksamhet med hennes superfina sidentäcke från Lisa Årdh. Hon blev fotograferad av många förbipasserande publik.




  
Efter bedömningen så letade vi reda på ett bra fotoställe och tog fina bilder på Trudy och Camilla.



Lördagen ägnade vi åt shopping i Birmingham. Och vi åt gott och lite gott att dricka hann vi också med. Såg Melodifestivalen på Paddan och vi har väl aldrig skrattat och haft så kul någonsin. Tack för en fantastiskt kul resa Lee, Camilla och Ann-Sophie.


Lee

Shoppat så alla väskorna är proppfulla.
 
 
Fina domkyrkan i Birmingham. Vi tände ett ljus för dem som inte längre är med oss.

 Camilla.

Sherlock Holmes??


Ann-Sophie

Inga kommentarer: